Yoga för mig

För mig var det som att hitta hem! När jag 2007 för första gången yogade i en liten gympasal i Skövde. Jag var då en stressad småbarnsmamma, en utmattad fritidspedagog, en gympaledare med ett trasigt knä och en kvinna med dålig självkänsla och som var ganska trött på det mesta. Det jag fick där i gympasalen var en stund med mig själv, något som jag aldrig upplevt förut! Att få ha ett fokus och samtidigt få ett lugn i både kropp och sinne var underbart för mig! Att bara få fokusera på sig själv och inte behöva bry mig om alla andra.

Jag tycker om att använda min kropp och känner en sådan skön känsla när jag får utmana den, utan prestation eller tävling, som det är i så många andra aktiviteter jag provat. Sedan den dagen letade jag efter yoga i Skövde med ljus och lykta och har gått många kurser i olika yogastilar.

Hösten 2013 bestämde jag mig för att säga upp mig från mitt arbete som fritidspedagog och satsa på det jag brinner för: Hälsa & Harmoni!! Så nu finns jag här för dig! Jag erbjuder massage och yogakurser och är massageterapeut och snart färdig yogalärare! Ska idag upp på min utbildning i Stockholm på Axelsons Institut.

Jag kan fortfarande knappt fatta att det är sant!! Jag lever min dröm och är så tacksam för detta!! 🙏

20140815-102805-37685752.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s