Mina egna yogakurser!

Jag kan knappast tro att det är sant! Det är så roligt att så många människor i Skövde med omnejd vill prova yoga! Jag yogar med nästan 70 personer i veckan från och med i söndags! Är så glad och tacksam att jag får uppleva detta!

Yoga är så mycket mer än stunden vi är på yogamattan. Yoga är något du ska ta ned dig ut i livet och uppleva! Vi har nu första veckan på yogakurserna haft NÄRVARO som fokus på klasserna och mina yogis har även fått med sig och kommer varje vecka att få med sig ”veckans fokus”. Detta innebär att de fokuserar lite extra på just närvaro under veckan som kommer och det kan även du prova!

Det betyder att du kanske stannar upp mitt i en aktivitet i vardagen och bara känner in kroppen och andningen, att vara närvarande i det du gör ex äter, lagar mat, duschar, pratar med någon annan person eller framförallt lyssnar på någon. Det kan även vara att bara känna in sina känslor och vara i dem, om det så är glädje eller sorg, så bara känn på känslan och tillåt den att vara där. Tillslut kommer den att försvinna! Men vi är oftast dåliga på att stanna upp och känna, vi ignorerar istället känslan och kapslar in den i oss själva…

Så känn på kroppen, sinnet och livet denna veckan!! ❤️

Varma kramar till dig! 😘

IMG_2403.JPG

IMG_2401.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s