Yin yoga

I veckan har vi provat Yin yoga och det har varit så uppskattat! Yin yoga är en stillsammare yoga med utvalda yinställningar som vi håller länge och som hjälper oss nå en djupare stretch i utvalda muskler och i vår bindväv. I yin yoga övar vi oss att hitta lugnet och koncentrationen inom oss medan vi aktvit stimulerar olika område i kroppen. Du utvecklar din förmåga att bli stilla i nuet och acceptera läget precis som det är – att bli medvetet närvarande. Vi tar hjälp av kuddar, block (inte ritblock), filtar och vår egen andning i de olika positionerna som vi sitter eller ligger i.

Resultatet på kort sikt ger ett ökat energiflöde genom kroppen som skapar balans mellan vår fysiska kropp, tankar och känslor. Regelbunden Yin Yoga ökar vår flexibilitet och vårt tålamod, sänker blodtrycket, stärker vårt immunförsvar och förebygger åldrande. Ett boktips finns längre ner på sidan!

Vi hade mycket passande tålamod som veckans fokus och det behövdes emellanåt. Undersök under veckan vad som händer när du blir irriterad och otålig. Hur känns det i kroppen när du känner dig stressad? Uppmärksamma vad som händer och lägg märke till din andning.

Ha en skön vecka ❤️

IMG_3033.JPG

IMG_3094.JPG

IMG_3095.JPG

IMG_3092.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s