Yogakurser efter nyår och en premiär!!

Nu är det redan dags att börja tänka på vad du ska göra efter nyår! Vill du känna dig lugnare och mer närvarande, vill du få tid med dig själv och då bara få vara du och nyfiket undersöka dig själv och din kropp på ett nytt sätt? Då har du kommit rätt!! Jag har lite olika alternativ för dig som vill börja yoga och för dig som yogat för mig innan eller har yogavana sen tidigare. Jag är utbildad yogalärare och jag använder mig av Hatha- och Yinyoga mfl i en härlig mix.

På måndagar kommer jag att ha två kurser på Medborgarskolan i Skövde, precis som nu i höst, men då blir det nybörjare kl 17.30-19.00 och steg 2 kl 19.15-20.45. Steg 2 är för dig som har yogavana och vet vad solhälsningar och andning i yogan innebär. Anmälan till dessa kurser görs på Medborgarskolans hemsida på länken här (om den funkar…)
http://www.medborgarskolan.se/sok/?p=Yoga&mid=1496

På söndagar har jag två kurser i mysiga Böja bygdegård, som ligger strax utanför Skövde. Nybörjare kl 17.15-18.15 och steg 2 kl 18.30-19.30 och innebär att du har yogat för mig tidigare eller har annan tidigare erfarenhet av yoga. Anmälan görs till Anette Johansson på tel: 073-664 28 25 eller på mail: johansson.anette@gmail.com.

Har du frågor om yoga ring mig Therése, på tel: 0708-477439 eller skicka ett meddelande här!

Har även en PREMIÄR att bjuda på!! Jag och Magnus Bustad kommer att ha en heldag för bara dig! Den heter ”Stopp, stanna och bara var du” och kommer att innehålla yoga, mindfulness, föreläsningar och samtal om våra tankar och känslor i vardagen. Boka redan nu in lördagen den 22 november, en dag för just dig!! Mer information kommer här!! Håll utkik och följ gärna bloggen för att inte missa nåt!! Läs mer om Magnus på http://www.omtank.nu

Önskar dig en underbar dag, just idag❤️

IMG_2912.JPG

IMG_2776.JPG

IMG_2906.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s