Färdig yogalärare och nya kursstarter!

Nu har en tyngd släppt! Det har varit ett tufft år, men nu äntligen är jag färdigutbildad yogalärare!! Fast jag har förstått att jag aldrig kommer att bli ”färdig”… Det finns så mycket att lära sig och genom att själv praktisera yoga och meditation, så kommer jag och även du steg för steg närmare dig själv. Det är det som betyder allra mest!! Den egen upplevelsen och erfarenheten av yoga och av livet i stort, lär oss att tro på oss själva och att leva livet som det är, här och nu och acceptera det som det faktiskt är! Inte leva som vi vill att livet ska vara eller som vi tycker att det borde vara, för då blir livet en kamp och kanske en flykt från hur det verkligen är! Det du kan påverka är dina tankar och din inställning till det!

Jag har redan bokat in mig på näst utbildning och det är till Yinyogalärare. Jag älskar verkligen yinyoga och känner att jag vill lära mig mer om detta. Så till våren kan du kanske gå en kurs i yinyoga tillsammans med mig! Håll utkik!!

Mina kurser efter nyår är nu klara och det blir samma tider som nu i höst, måndagar på Medborgarskolan och söndagar i Böja bygdegård. Välkommen med frågor om du undrar över något, på tel 0708-477439.

Önskar dig en fin vecka med mycket kärlek och tacksamhet! Det behövs i höstmörkret! ❤️

IMG_2591.JPG

IMG_2597.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s