Ett nytt år fyllt av nya möjligheter och utmaningar!!

Det är kanske svårt att stanna upp nu när det är som mest runt oss inför en ledighet, men det är ju då vi behöver det som allra mest! Även om vi inte springer runt och stressar, finns det ofta mycket tankar hos oss som kan vara mycket stressande. Som krav och måsten vi har på oss själva, vilket jag skrev om i förra inlägget.

Det du kan göra för dig själv och som är så enkelt, är att stanna upp och nyfiket fråga dig själv om hur du mår, kolla efter om du andas och ta ett riktigt djupt andetag och bara töm kroppen och sinnet på allt för en kort stund, just med hjälp av andetaget. Fyll på med ny energi genom att andas djupt och genom att vara närvarande i andetaget och genom att känna hur andetaget känns och hur det känns i din kropp just nu. Prova nu på en gång!! Detta behöver vi alla!!

Nyår kan ofta innebära en nystart för många, bl.a. genom nyårslöften. Det är en god intention, men innan du lovar något, kolla med dig själv vad det är just DU vill och önskar förändra och varför. Gör du det verkligen för dig själv och inte för någon annan? Sitt och kolla med dig själv och skriv gärna upp det som kommer till dig, det du vill bjuda in i ditt liv. Fundera även över det du inte längre behöver, det du vill lämna för att göra plats för det nya i ditt liv!

Jag vill gärna ge dig en utmaning så här i juletider!! Jag vill att vi alla visar mer kärlek och omtanke till varandra under julen och under det nya året! Det kan vi enkelt göra genom att ge någon en varm kram, en fin komplimang, ett lyssnande öra, ja allt som visar att vi ser och uppskattar våra medmänniskor!

Jag önskar dig en harmonisk och återhämtande jul fylld av kärlek, ljus och glädje och kanske lite yoga!! ❤️

IMG_2748.JPG

IMG_2751.JPG

IMG_2753.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s