Äntligen igång!! 

Ännu en dröm har gått i uppfyllelse!! Jag har mina alldeles egna yogagrupper och det känns så roligt att ha kurser för människor som verkligen är intresserade av att lära känna sig själva och sina kroppar och som är beredda på att jobba för detta! 

Jag har även haft lite andra spännande uppdrag bla massage på en kurs i personlig utveckling som jag samtidigt gick själv, yoga för präster och diakoner och nu ska jag snart vara med i ett annat projekt i Göteborg som jag fick förfrågan om idag! Känns så overkligt att saker faller på plats så narurligt och att alla mina drömmar verkligen är på väg att uppfyllas! Känner en enorm tacksamhet för detta och för alla spännande möten med olika människor jag får vara med om! 

Jag och min familj var i Dubai och hälsade på våra vänner som bor där i februari och vi fick där uppleva så många häftiga saker, bla var vi i öknen och i bergen i Oman och jag fick även möjligheten att simma med en delfin! Detta var en av de bästa resor jag någonsin gjort och jag är så glad att vi gjorde en tillsammans hela familjen!!

    

Att det nu även är på väg mot ljusare och varmare tider är ju också helt underbart! Jag längtar så tills vi kan flytta upp till vår lilla stuga Granebo vid Simsjön i sommar igen. Jag längtar även till alla fina mornar jag hade på bryggan med yoga och meditation. 

Jag kommer att ha Sommaryoga vid Herrekvarnsviken vid Simsjön i sommar också, om vädret tillåter. Första gången blir söndagen den 28/6 kl 9.00 och jag hoppas att vi kan få lika många vackra söndagsmornar denna sommar som vi fick förra sommaren. Det var helt magiskt vissa gånger när sjön låg helt spegelblank och solen värmde oss i ansiktet! Sådana upplevelser är svårslagna!! 

Önskar dig en fin vår och att du verkligen kan njuta av den tid som är nu av ny växtlighet och knoppar som brister. Tillåt dig att vara i naturen och att verkligen ta in den med alla dina sinnen. 

Varma kramar till dig! ❤️ 

  

  

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s