Lycklig!! 

Nu är jag äntligen ett steg närmare min dröm!! Universum (och Maria Strömberg 😊) har gett mig möjligheten att få starta upp Skövde YogaCentrum!! Ett ställe där du kan komma och känna dig lugn, trygg och bekväm. Ett ställe där du kan har möjlighet att utveckla både din kropp, ditt sinne och din själ och låta dem mötas! Ett ställe där du har möjlighet att träffa människor som strävar mot samma mål – att hitta kärleken till sig själv, till sin kropp och till livet!! ❤️

  
Jag känner att detta verkligen är min passion i livet och att det är detta som är min dröm som jag jobbat för att uppnå så länge! Att få förmedla och ge människor vektyg att använda i vardagen, som en hjälp för att hitta sitt inre lugn och sig själv i en allt stressigare värld är något jag verkligen brinner för! Detta är något som verkligen behövs just nu, för oss alla!! 

Här ser du lite bilder på hur lokalen ser ut och den kommer att bli ännu bättre!! 😊 

     
Jag ser verkligen fram emot att få jobba med Maria och att få bygga upp Skövde YogaCentrum tillsammans med henne och de som kommer att hyra av oss!! Vi slår upp portarna med öppet hus den 19/8, så håll utkik på hemsidan så kommer det mer information!! 

Vill även passa på att tacka alla underbara människor som varit med mig på min yogaresa under våren! Utan er hade det inte varit möjligt!! Har fått så många fina ord av er att jag knappast tror att det är sant!! 🙏 Många av er kommer jag att få fortsätta följa även till hösten! 

Vill du vara med och utforska dig själv i höst? Du kan läsa mer om mina kurser på hemsidan på länken här nedan. Anmäl dig gärna ganska snart genom att skicka ett mail, då det är begränsat antal platser i kurserna! https://halsaoharmoni.wordpress.com/minakurser/

Önskar dig allt gott och fortsätt att föja din dröm!! ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s