Din sanning 

Vad är din sanning? Är du ärlig mot dig själv? Gömmer du eller undviker du din egen sanning, din egen vilja? Vågar du möta dig själv och dina skuggsidor? 

Att inte vara ärlig mot dig själv skapar spänningar och blockeringar av olika slag både mentalt och fysiskt. Det skapar även rädslor. Att inte våga visa vem jag egentligen är inför andra och kanske heller inte för mig själv är en rädsla för och en flykt från det som är din sanning. Att kanske fly in i olika projekt för att undvika att känna, gömma sig bakom olika fasader eller masker för att slippa se det som egentligen döljer sig under ytan, det som är sanningen. Rädsla föder mer rädsla och mer spänning och vi mår bara sämre och sämre och det skapar mer spänning. 

  
Att våga acceptera dig själv som du är just nu är att tillåta dig själv att se sanningen. Att lyssna på din kropp och känna vad den vill och att lyssna på det du vill och längtar efter är så mycket mer i linje med sanningen, än att lyssna på andra och göra det andra tycker och det alla andra gör… Våga stanna upp och undersöka vad som är sant för dig! Våga lita på att livet är på din sida! Våga se hela dig, med allt vad det innebär av sjukdomar, skador, smärta och andra hinder och våga accepterat det! Det är det som är du!! ❤️

  
Allt gott till dig ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s