Utmaningar!!

Livet är inte alltid lätt att leva och jag får ibland höra: ”Du som jobbar med att få andra att må bra och går på så mycket kurser borde väl leva som du lär”.  Jag kan säga att jag också bara är människa och har percis samma utmaningar i livet som alla andra. Jag har också livsläxor att jobba med. Och den senaste tiden har varit extra utmanade. 

  
Jag kan känna mig lite som figuren till vänster just nu, fast jag vet att det är jag själv som skapar min egen glädje och lycka, så kan det vara så otroligt svårt ibland!! Jag hamnar gärna i jämföranden och avundsjuka har jag märkt. Jag känner mig mindre värd och tycker inte att jag är och det jag gör är gott nog. Detta har följt mig hela mitt liv och det har blivit extra tydligt i mitt liv just nu.

  

Jag vet att mina negativa tankar förstärker det negativa ännu mer och det blir en ond spiral neråt. Jag är lyckligt lottad som har min familj som kan peppa och stötta mig när jag hamnar lite ”under isen”. Jag har även meditation och yoga, som är viktiga verktyg att ta till. Att istället vända spiralen uppåt och försöka hitta det som faktiskt är bra och det jag verkligen är tacksam för, gör att det är lättare att komma på rätt spår ingen. Inget är för sent för att ändra på, för vi har ständigt nya chanser att förändra, göra och tänka annorlunda. Livet ger oss ständigt nya möjligheter och tillfällen till att öva, fast det kanske känns kämpigt just då, så för det oss närmaste det som är du! 

  

Ge aldrig upp!! Hitta det som är bra i allt det där som trycker ner dig! Det finns där! Vi har alla den förmågan och gåvan i oss! Våga förändra, våga prova och tillåt dig själv att ge dig en chans till. Börja om! Du är bra precis som du är!! Och det är jag också!! ❤️😊

  
Snöiga hälsningar från ett mulet och blåsigt Åre och jag önskar dig en riktigt härlig påskvecka!! 🐣 Det ska jag ha både i fjällen med familjen och sedan på ett tyst meditationsretreat med yinyoga i Bergslagen. 

Och nu ett litet tillägg sen igår 😊:
Jag drömde inatt att jag skulle bestiga ett snöigt, brant och högt berg. Det var väldigt svårt att ta sig upp och jag kanade hela tiden tillbaka ner en bit och blev mer och mer irriterad och frustrerad. 

Men så plötsligt var det var någon som började pusha och peppa mig och även knuffade på mig bakifrån. Det kändes lättare och jag fortsatte sakta men säkert min färd uppåt mot toppen. 

Det tog lång tid att nå dit men när jag äntligen kom upp för kanten ville jag kolla vem det var som varit så snäll och hjälpt mig hela vägen och tack den personen. Vände mig om och såg då att det var jag själv!!! Så märkligt! Jag gav mig själv en varm kram och kände mig så varm inuti! Såg denna bild framför mig när jag sedan vaknade! 😊

  

Glöm inte att du och jag är lika fantastiska som alla andra och glöm heller inte att du är din egen hjälpare och räddare!! Ingen annan. 

Kraaaam 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s