Hemma

Ja, nu har jag verkligen landat hemma i vardagen efter min ljuvliga och även mycket händelserika vecka i Kroatien. Jag hann bara komma hem innan min make drog till Finland i dagarna fem. Logistik är väl det vi föräldrar pysslar mest med, vi som har barn som är aktiva inom idrotten.  Efter en heldag i en handbollshall i Trollhättan igår och kalas idag, så fick jag en välbehövlig eftermiddag med yoga på min älskade brygga vid stugan och en härlig promenad med min Nala! 🐾 

Känner att min kropp mår så gott av att göra fysisk yoga varje dag, som vi gjorde på klipporna vid havet i Kroatien. Jag ska verkligen försöka hålla fast vid denna vana som jag hade när jag gick min utbildning, men då blev det mer ett måste. Nu gör jag det för att jag mår så gott av det. Meditation är något jag också känner att jag behöver varje dag och det kan ju göras varsomhelst, vilket är så bra! Och det kan man även göra med yoga så klart! 

Det finns nog inget jag älskar så mycket som naturen och vatten! Så lugnande att bara sitta vid, att paddla på eller simma i. Jag tror att Nala också älskar vatten, (dock inte att bada i!!😜) men när vi vandrar runt någon sjön så springer hon ut på varje brygga hon ser och bara står där och tittar en stund. Ser faktiskt ut som hon njuter.  

Var är hemma för dig? Vad betyder hemma för dig? Trygghet? Lugn? Stress? Aktivitet? Är du hemma i dig själv eller flyr du gärna till görande? 

Jag kan känna stor skillnad på ”hemma i stan” och ”hemma i stugan”. När jag landar i stugan så känns det så bra, men jag kan inte förklara varför. Jag bara känner att jag trivs så gott där med vattnet, friheten, tystnaden och hittat lugnet i mig själv på ett annat sätt där. I stan blir det mycket görande och måsten hela tiden. Känner mig instängd på nåt vis där. Har svårt att koppla av och stanna upp på samma sätt som i stugan. Det är lätttare att ”fly” in i olika aktiviteter i stan. Det blir nog att vi flyttar dit så småningom om allt går som det är tänkt. Min högsta dröm är ett växthus/orangeri med en braskamin att kunna yoga och meditera i med utsikt över sjön! Att kunna vara ”ute” och yoga även vid sämre väder och att kunna odla utan att rådjuren käkar upp det! 😊 Drömma kan man ju alltid göra!  

Mitt största jobb, och många med mig, är att vara hemma i mig själv. Att acceptera allt som det är runt mig och i mig och hitta friden och lugnet inom mig i alla situationer och på alla platser. Friden som alltid finns där, men som oftast täcks av tankar och känslor. 💕

Ny vecka och nya utmaningar och erfarenheter väntar!! 💕 

Påminner om de nya kursstarterna den 19/10 med gravidyoga, mamma bebis yoga och efter jobbet yoga. 
Varm kram och mycket kärlek till dig 💖✨

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s