Nystart

Nu närmar sig det nya året med stormsteg och julen blir mer och mer avlägsen. Jag hoppas du haft en avkopplande och fridfull jul. Vi har verkligen varit lediga och har glömt både dag och tid för en vecka, vilket har varit helt underbart och välbehövligt. Jag och min familj har ägnat oss åt bio, skridskor, promenader, mys, spel, pyssel och att bara vara. Och jag har passat på att yoga och meditera förstås!

Jag har reflekterat lite över året som gått och konstaterar att det varit både toppar och dalar detta år. Det har varit ett tufft år för jag var sjukskriven i 6 månader pga elaka eksem i mina händer, vilka är helt borta nu, tack och lov! Tyvärr resulterade detta i att jag fick släppa min massagepraktik och fick börja ägna mig mer åt yogan, vilket har varit så roligt och visade sig vara helt rätt beslut. Detta har lett till att jag fått nya samarbetspartners som Träningskonsulten och Älska Billingen och har även två yogaresor till Kroatien inplanerade under nästa år, tillsammans med min kollega Ulrika Johansson!

Jag ser verkligen fram emot 2018 och vet att detta kommer att bli ett bra år.

Jag har haft några tuffa år innan med mycket fysiska skador, sjukdomar och tråkiga upplevelser, men som har gjort mig till den jag är idag, starkare och stabilare än någonsin förr, vilket känns så bra!

Det största som hände i år var nog att vi blev med hund i familjen! Min rädsla innan för att det inte skulle funka med allergi och eksem var hemsk, men helt onödig visade det sig, då detta bara har blivit bättre! All oro är spilld energi, för vi har ingen aning om hur framtiden blir eller ser ut. Att istället med öppna armar ta emot livet och acceptera saker som de är just nu är det enda vi kan göra för att må bra. Att låta livet visa oss vägen. Och vår älskade Nala har verkligen blivit vår nya familjemedlem!

Jag önskar dig en riktig fin start på det nya året!

Prova gärna att stanna upp en stund idag eller imorgon och reflektera över vad du faktiskt har uppnått under året och vad du vill bjuda in under nästa år.

Jag vill bjuda in förmågan att ta emot mer. Att öppna upp för kärlek och glädje och att vara mer i närvaro i vardagen. Att få vara med om mer spännande saker. Förr när vi var sportdykare, jag paddlade mer kajak, jag provade klättring och var på alla möjliga spännande strapatser och äventyr och det vill jag bjuda in mer av i mitt liv. Och mer spännande samarbeten!

Vad vill du bjuda in? ❤️

Varm kram till dig 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s