Vanor

Var leder denna nya stig? Vad händer om jag inte gör som jag brukar eller om jag inte tänker som jag alltid gör? Vad händer om jag äter något helt annat till frukost eller sätter mig på någon annans plats på jobbet eller vid köksbordet? Vad händer om jag vågar prata med en främling och kanske erbjuda min hjälp? Vad händer om jag utmanar kroppen och börjar träna?

Ja, vad händer?!

Det kan vara jobbigt att gå utanför stora upptrampade vägar som vi är vana att gå, för att istället ta en snårigare, svårare eller jobbigare väg. Det kan vara både utmanande, skrämmande eller kanske alldeles underbart! Att utmana dig själv får dig att växa och bli mer säker och trygg i dig själv. Du lär dig av dina misstag om du tillåter dig att prova!

Vad gör du för att utmana dig själv och gå utanför din komfortzon? Är det rädslan för att misslyckas som hindrar dig? Är det bekvämligheten av att veta vad du redan kan och har som hindrar dig? Eller är du rädd för att tappa kontrollen över ditt liv? Vad det än är så utmana dig ändå! Du kommer inte att ångra dig efteråt, för du lär dig alltid nya saker, du får uppleva något nytt och träffa nya människor.

Jag och min make började träna och lägga om kosten rejält i februari. Detta har varit en stor utmaning för mig, framförallt mentalt har jag märkt. Jag har upptäckt hur starkt jag faktiskt reagerar om jag misslyckas och om det inte blir som jag tänkt mig. Det har öppnats nya vägar och jag har upptäckt nya känslor hos mig som jag lärt mig mycket av både i kroppen och i sinnet.

Jag känner mig starkare i kroppen på bara några månader och även starkare i sinnet. Jag har fått en ny dimension av att kropp och själ verkligen hör ihop och ständigt påverkar varandra.

Jag vågade nyss även ändra frisyr och hårfärg som jag tänkt på länge, samt att tatuera mig igen! 😜

Så fundera på vad du kanske vi förändra i ditt liv! Vad längtar du efter att prova eller göra? Vill du byta jobb, hitta en ny fritidssysselsättning, lära dig något nytt eller bara lära känna dig själv lite mer?

Yoga och meditation är fantastiska komplement till annan mer fysisk träning! Vill du prova yoga så kommer jag att ha några tillfällen i Simsjön i sommar, meddelar när på min hemsida och på Facebook lite närmare. Eller så kanske du vill med på min yogaresa till Kroatien i maj eller i september? Jag kommer att ha två långa yogakurser som sträcker sig över hela terminen till hösten, troligen på tisdagar kl 17.30 och kl 19.05 om du vill börja yoga! Läs mer på http://www.halsaochharmoni.com.

Jag önskar dig en fin helg i värme och solsken och våga utmana dig själv lite i helgen kanske?! ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s