Att känna

Att känna är en stor del av att vara människa. De senaste dagarna, fyllda av skolavslutningar mm, har jag känt mycket, både glädje, sorg, förundran, förvirring, rastlöshet, stress, ilska, tillhörighet, lycka, stolthet och mycket mer. Känslor som kommer och som sedan går, likt vågorna på ett vatten när det blåser och likt molnen på himlen. Inget är bestående, allt förändras hela tiden.

Jag fick härom dagen, vid flera tillfällen, en ingivelse om att slopa sociala medier helt ett tag. Att sluta ha kontroll, att sluta leta efter stimulans och förströelse, att släppa jämförelse

och dömande. Jag har märkt det senaste hur påverkad jag blir av de sociala medierna och när jag väl bestämde mig för att ta en paus från dem, så var det som en enorm lättnad som kom, som en stor suck genom hela mitt system, att jag äntligen fattade och gjorde nåt åt det!

Så skönt att slippa tankar som ”detta måste jag lägga ut” så fort jag upplever något positivt eller tar en fin bild. En befrielse på nåt vis. Svårt att förklara, men en mycket skön känsla iallafall.

Jag känner nu, efter att ha varit utan dessa sen i onsdags, att de tagit så mycket tid och fokus från mig innan och hur lätt det är att ta fram telefonen och klicka på appen, helt utan att jag är medveten om det!! Det är liksom inbyggt och har blivit en vana att göra det och det känns lite märkligt måste jag säga.

Jag ska nu skapa nya mer närvarande vanor, att uppleva det som finns runt mig, uppleva och vara närvarade med de människor som finns i min närhet och vara mer nyfiken på tankar och min kropp i olika situationer, lära mig att leva ett mer närvarande och medvetet liv.

Jag kommer alltså inte att vare sig titta eller kommentera några inlägg och vill du nå mig så finns jag på mail therese@halsaochharmoni.com, på telefon 0708477439 och på messenger. Det finns platser kvar på den senare yogakursen på tisdagar om du är intresserad av att utforska dig själv mer under hösten. ❤️

Nu ska jag njuta av en skön semester med min älskade familj! 😎🔆

Ha en ljuvlig sommar så kanske vi ses på sommaryogan vid Simsjön, som du kan läsa mer om på min hemsida http://www.halsaochharmoni.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s