Naturen

Naturen är hel. Naturen är stilla och fridfull. Naturen är magisk. Naturen vilar i sin egen trygga famn. Gör du det? Eller längtar du ofta någon annanstans? Saknar du något och längtar efter något mer, något annat, något större, något lugnare, något bättre eller vad det nu kan vara?

I naturen finns ingen längtan eller saknad, inte heller någon brist eller några krav. Den bara vilar i det som är, utan behov av att försöka förändra, längta bort eller sakna något. I naturen finns inga jämföranden, ingen planering, ingen oro, inga ytliga andetag, inga historier, inget som är rätt eller fel, inget som är bra eller dåligt (jo möjligen fästingar och mygg 😉, men det är ju mitt tyckande). Här vilar allt helt naturligt, i en stilla närvaro och i ett enda ljuvligt varande.

I naturen är allt i perfekt harmoni precis som det är. Det är bara vi människor som är där och förändrar, vi kalhugger, bygger vägar, industrier mm och förstör ibland helt ovärderlig natur (även det mitt tyckande)!

Vi består av energi och det gör även naturen runt oss och vi är faktiskt naturen! Så tillbringa mer tid där och upplev och ta del av dessa fantastiska gåvor som skogen bjuder på. Stanna upp och njut av ögonblicket, upplev dofter, känn vinden, titta upp mot himlen genom trädkronorna, kika på småkryp, se vackra spindelnät, daggen i gräset, ja upplev allt den fantastiska naturen har att erbjuda. När är jag badar i skogens energi mår jag så gott och gör det så ofta jag kan! Prova du också! 💚

Att göra trädets eller bergets position, då gärna mot en trädstam i skogen, gör att jag känner mig ännu mer grundad ner i maken, ner i moder jord och samtidigt ha kontant uppåt mot himlen och universum. 🙏🏼✨

Bilder från dagens promenad. 🌲🐾

Jag önskar dig en härlig vecka! Jag har min kursstart i helgen som jag verkligen ser fram emot. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s