Reflektera

Oj, vad jag har känt mycket under 2018! Både positiva och negativa känslor, både från min barndom, till helt nya upplevelser. Att lägga locket på sina känslor och bara tänka positivt är som att försöka att hela tiden trycka ner en fylld badboll under vattenytan. Det tar otroligt mycket kraft och kommer inte att funka i längden. Det har jag prövat i många år, men 2018 kom vändningen och jag är så glad att jag hittade utbildningen ”Bli den du är” i Stockholm, som jag går på helger fram till maj i år.

Jag förstår att det behövs reflektion i livet, för att få bitar att hamna på plats, för att förstå varför saker är som de är och för att se vart jag är på väg och om det är det jag vill. Vi skapar vår egen framtid idag, genom hur vi är, vad vi sänder ut och genom hur vi upplever vår tillvaro i livet. Upplever vi brist på något, då bjuder vi in mer brist. Upplever vi ensamhet utan att göra något åt det, så bjuder vi in mer ensamhet i vårt liv. Genom att försöka vara den förändring du vill uppleva, så bjuder du in den och detta manifesteras då lättare i ditt liv. Om du ex vill du ha mer kärlek i ditt liv, ge då kärlek, upplev kärlek, ta emot kärlek. Det funkar helt enkelt inte att bara ligga på soffan och käka praliner om vi vill ha en förändring i vårt liv. 😘 Detta är vad jag har upplevt i mitt eget liv.

Men det kan mycket väl räcka med att visualisera det vi önskar ska komma till oss. Att ha en intention om vart vi vill komma eller vad vi vill uppnå är också mycket kraftfullt! Det var så jag fick vara en del av Skövde YogaCentrum för snart 4 år sedan! 🙏🏼✨

Den senaste tiden har dock varit ganska förvirrande… och jag tror det är en del i allt det jag har upplevt under 2018. Det behövs tid för att få allt att landa på plats och acceptans av att det är så och att det får vara så här just nu. Vi behöver inte ha kontroll på allt, vi behöver inte veta eller förstå. Och det är såå befriande!

Jag har, som jag säkert skrivit många gånger, fört en kamp mot både mig själv, min kropp och mot min omgivning. Detta har resulterat i att jag inte mått speciellt bra och liksom gått på autopilot, utan att känna, bara kört på liksom. Tror att många av oss tyvärr lever så idag…. Vi har så många måsten och så höga krav på oss, att om vi skulle börja känna efter, så skulle vi troligen klappa ihop… eller kanske leva på ett helt annat sätt!

Med detta så vill jag uppmana dig att stanna upp och se vart du är på väg. Är det dit du vill? Eller har du en dröm om något helt annat? Du kanske bara rullar på i gamla hjulspår för enkelhetens och bekvämlighetens skull..?

Ta vara på din tid här på jorden! Låt din tid få fyllas med det du vill och behöver från och med nu! ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s