Vara jag

Vem är jag? Var kommer jag ifrån? Detta är frågor jag ställde mig själv redan som barn faktiskt.

Jag minns en gång när jag låg i gräset en sen kväll i augusti då vi fiskade kräftor i en å utanför Åsarp, där vänner till oss hade kräftfiske. Jag låg och tittade upp på den enorma stjärnhimlen och försökte förstå hur enormt universum verkligen är, men jag minns att jag nästan blev tokig av att försöka förstå det, för det går inte…

Vem är jag då? Jag har inte haft någon religös tro, som min vän hade, men jag hade en tro på nåt som var större än oss och inte att det var något som hette ”Gud” uppe i himlen. Men detta är min tro vill jag poängtera, för jag vill inte stöta mig med någon. Jag har på nåt vis alltid känt att det finns nåt ”gudomligt” inom oss. Och när jag hörde uttrycket ”vi är andliga varelser i mänskliga kroppar” för första gången så var det något som hände i mig.

På senaste kursen ”Levande kraft” jag var på i mars, så upplevde jag något oförklarligt under och efter en frigörande andning som vi gjorde. När jag efteråt öppnade mina ögon så såg jag en stor bild på ett träd som hängde på väggen precis ovanför mig och på nåt vis upplevde jag att jag var trädet och var ett med allt. Jag bara var och hade inte en enda tanke och kände mig både helt tom och helt fylld. Jag kan egentligen inte förklara detta, men jag fick en instinkt om att vi möter änglar varje dag i form av våra medmänniskor. Vi är verkligen andliga varelser och har våra kroppar som verktyg och de gör det möjligt för oss att vara här. Himlen finns här på jorden, men helvetet kan också finnas här, beroende på hur vi ser på allt. Våra tankar skapar våra liv. Som jag sa så är detta svårt och omöjligt att förklara i ord och jag var kvar i detta ”tillstånd” en bra stund efteråt och när vi sedan åt lunch i tystnad så tog jag efterrätten först och det var då jag ”kom tillbaka” och undrade lite vad jag gjorde…🤪 Har upplevt detta även efteråt.

Jag har under många år varit nyfiken på personlig utveckling och har jobbat med mig själv under lång tid nu på många olika sätt, bla genom kurser, terapi, samt olika utbildningar. Jag ser att jag har förändrats mycket under dessa år och det är även många i min omgivning som sagt detta och att jag är mer äkta och sann nu, men detta passar inte alla.

Jag känner idag att jag inte tar saker jag råkar ut för lika personligt som jag gjorde förr. Jag ser att det inte har med mig att göra, utan att det är något som jag gör eller är som triggar något i den jag möter.

Det är spännande att se vart livet för oss. Jag har blivit så mycket bättre på att ha tillit till att livet vill mig väl och för mig dit jag ska och att allt jag råkar ut för och möter är livet som vill säga mig något och att det finns alltid något att lära. Men vi är trots allt människor med allt vad det innebär! 😅

Jag fortsätter min resa i mig och i livet och idag njuter jag av den. Men det har jag inte alltid gjort…

Just nu njuter jag av att se vårt hus ta form. Att få se vår dröm bli sann är helt magiskt. Att det jag visualiserade för länge sen, nu har antagit fysik form! 😍 Inte bara huset, utan så mycket som jag visualiserat i mitt liv och som nu har blivet min verklighet. Såå häftigt att vi formar vårt eget liv!! ♥️♥️♥️

Några bilder på huset och vill du följa mig mer så finns jag på Facebook som ”Hälsa & harmoni” och på Instagram som ”theresehalsaochharmoni”

Jag önskar dig en ljuvlig helg! 🔆 Det ska jag ha i Stockholm på Yoga & Dans festivalen! 🧘🏼‍♀️🤩💃🏼

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s