Värdefull

Vill bara skicka just D I G en liten hälsning och en påminnelse om att du är såå värdefull och att du har ett syfte med att bara finnas till.

Det är lätt att nästan vända ut och in på sig själv för att passa in, att göra allt för att känna sig älskad och uppskattad, men för vem då?

Detta år vill jag bli bättre på att sätta värde på mig själv och på alla små ting i livet som får mig att må gott. Jag vill uppskatta och njuta av sånt och sådana människor som gynnar mig och släppa taget om dem som inte får mig att värdera mig själv på ett positivt sätt. Jag vill sätta mig själv i förarsätet och styra mot det jag älskar och uppskattar i mitt liv.

Sen vet jag att det kommer dalar, kanske djupa mörka sådana på vägen, men det kommer även toppar, där utsikten är magisk och där vi kan känna värme och kärlek. Livet är en resa. En magisk och spännande resa, som innehåller såå mycket!! ❤️

Är du nyfiken och vill du upptäcka din resa lite djupare tillsammans med mig, så finns det fortfarande platser kvar på mina yogakurser på tisdagar. Läs mer på min hemsida http://www.halsaochharmoni.com

Jag önskar dig en fantastisk start på det nya året och allt gott! ⭐️⭐️⭐️

Vi ses & hörs 🤗😘

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s