Läs mer om varje kurs, de olika yogaformerna, vad andra upplevt som gått kurs hos mig och priser på kurserna under fliken ”Yogakurser och Yogaresa”! 

14 maj 2018 kommer jag och min kollega Ulrika Johansson att kunna erbjuda dig en YOGARESA TILL KROATIEN PÅ ÖN LOSINJ!!! Mer info om denna resa hittar du under fliken ”Yogakurser och Yogaresa” eller på länken: http://www.travea.se/yogaretreat-for-aterhamtning-narvaro

NYHET är att vi kommer att ha ytterligare en resa till samma plats, ön Losinj i Kroatien den 25 september 2018! Info och bokning till den hittar du här: http://www.travea.se/stillhet-och-vila.


PÅ GÅNG:

28-29/4 är det Tjejhelg på Billingen! Tillsammans med Träningskonsulten har jag yoga på spa Billingehus under fyra tillfällen den helgen och de ordnar med en massa spännande träning, bl.a. löpning, rullskidor, gruppträning, stavgång, föreläsningar i stresshantering och skadeförebyggande mm. Verkligen en favorit i repris från i höstas!

Schemat för dagarna ser ut så här:

Programmet är uppbyggt som så att vid samma tid startar ett flertal aktiviteter. Du kommer då att kunna välja det du själv önskar på respektive starttid. Vill du stå över något pass så kan du göra det men självklart rekommenderar vi att du provar så mycket som möjligt:)

Lördag 28 april

09:00. Samling

09:30. Löpning teknik – Rullskidor teknik – Stavgång – Yinyoga

11:00. Löpning teknik – Rullskidor teknik – Stavgång – Hathayoga

12:30. LUNCH

13:15. Föreläsning ”Stresshantering”

15:30. Löpning teknik – Rullskidor teknik – Stavgång – Gruppass

16:30. Löpning intervall – Stavgång intervall – Gruppass

17:30. Avslutning

Söndag 29 april

09:00. Samling

09:30. Löpning teknik – Rullskidor teknik – Stavgång – Yinyoga

11:00. Löpning teknik – Rullskidor teknik – Stavgång – Hathayoga

12:30. LUNCH

13:15. Föreläsning ”Skador & Prehab” skadeförebyggande träning

15:30. Löpning teknik – Rullskidor teknik – Stavgång – Gruppass

16:30. Löpning intervall – Stavgång intervall – Gruppass

17:30. Avslutning

Anmälan sker på http://www.traningskonsulten.se och frågor till info@traningskonsulten.se.

Välkommen till en helg fylld av både glädje, energi, inspiration och härligt lugn!

YOGAVANDRING 6/5

Följ med på en heldag med YOGA, vandring, avslappnande varmt bad och god mat på Billingen tillsammans med oss.

Tänk dig att du sitter på toppen av Billingen och blickar ut över vidderna och över de magiska formationerna vid Ryds Grottor.

Att i närvaro uppleva allt som finns där runt dig, ljud, dofter, känslan av att solen smeker din kind och vinden leker med ditt hår, ditt andetag, ja allt som finns här och nu. Och att ge dig tid att även uppleva allt som finns inom dig, utan att döma eller värdera något, bara nyfiket undersöka och utforska.

Att vandra i skogen är läkande och att vandra i närvaro påverkar oss kanske ännu mer positivt.

Du kommer under denna dag att få uppleva detta.

Vi kommer först att landa i kroppen vid Ryds grottor och sen göra en vandring, delvis i tystnad och medveten närvaro. Vi går genom natursköna Ryds ängar, längs med bäckar, lummiga skogar, öppna ängar och doftande ramslöksfält. Vandringen beräknas ta ungefär ca 90 min och terrängen är något kuperad på vissa ställen.

Tillbaka vid Ryds Grottor kommer vi vila våra ben och så småningom att äta en god hemlagad varm vegetarisk gryta med ett gott bröd till. Vatten, kaffe eller te ingår.

Efter detta tar vi oss på egen hand till Billingehus spa-avdelning och deras vackra yogasal. Där kommer vi att möta en stärkande, mjukgörande, lugnande och djupgående yogaklass på ca 90 min.

Yogapasset avslutas med en skön och välbehövlig vila och en ledd meditation. Nybörjare eller van vid yoga, alla kan vara med!

Nu kurrar säkert magen igen och då bjuds det på Caesarsallad från Billingehus resturang och du kan välja mellan kyckling, räkor eller halloumi. Vatten ingår, men vill du ha annan dryck så betalar du själv detta på plats.

Som avslutning på dagen har vi tillgång till spa-avdelningen helt för oss själva. Vill du njuta en stund i bastun, bada i den varma bassängen, eller bara ta en skön dusch det bestämmer du själv. Du kan också välja att avvika efter maten ca kl. 18.

För oss som stannar kvar så har vi tillgång till spa-avdelningen helt för oss själva ända till kl. 20.

Ledare:

Martin Maars – Driver företaget Älska Billingen Friluftsliv AB. Erbjuder vandringar, friluftsaktiviteter och snöskovandringar till företag, privatpersoner eller skolor. Läs mer på: Älska Billingen

Therése Grane – Driver företaget Hälsa & harmoni och har yogakurser på Skövde YogaCentrum, som hon även driver. Erbjuder yogaresor och andra spännande evenemang.

Läs mer på http://www.halsaochharmoni.com

Datum: söndagen den 6 maj

Tid: kl. 9.00 – ca 20.00

Plats: Samling vid Ryds Grottor kl. 9.00

Anmälan sker via mail till: therese@halsaochharmoni.com

Skriv då även ditt namn, mobilnummer och vad du vill ha i din caesarsallad (kyckling, räkor eller halloumi) och ev. allergier.

Pris: 1420 kr och betalning sker på BG 112-6036 efter anmälan för att behålla din plats.

Max antal är 20 personer. Minst antal 10 pers.

Varmt välkommen till en härlig och lugnande heldag på Billingen!

Med värme

Martin & Therése

FREDAGSMYS

6/4 kl 16.30-18.30 Restorative yoga

Två timmars återhämtning och vila. Du kan vara helt ny till yoga och meditation. Läs mer om denna yogaform under fliken yogakurser.

PRIS: 200 kr

16.30-17.45 Familjeyoga – datum kommer snart.

Ett barn och en förälder yogar tillsammans, från 7 år och uppåt. Vi provar yoga, paryoga, andningsövningar, mindfulness och massage.

PRIS: 250 kr (för en vuxen och ett barn)Anmälan till dessa dagar görs på mail till: therese@halsaochharmoni.com

16.30-18.30 Återhämtning för par – datum kommer snart.

Restorative yoga och massage. Nybörjare till yoga är välkomna. Ni kommer att få lära er att både ge och ta emot och hjälpa varandra in i sköna yogapositioner. Även prova ansiktsmassage. Par, nära vänner, syskon, äldre barn (över 15 år), föräldrar, alla är välkomna till en skön och återhämtande stund.

PRIS: 350 kr/par

YOGAKURSER SOM ERBJUDS VT 2018:

Tisdagar kl 17.30-18.55 FORTSÄTTNINGSKURS – OBS!! FULLSATT

Tisdagar kl 19.05-20.30 NYBÖRJARKURS – OBS!! FULLSATT

Mina KVÄLLSKURSER har HATHA- och YINYOGA varannan vecka och du får även prova Restorative yoga! Båda kurserna är på 14 ggr och de är stärkande både mentalt och fysiskt!

MAMMA BEBIS YOGA 

Torsdagar kl 10.30-11.30 

Start: ingen ny kurs inplanerad i nuläget.

Kursen är på 4 ggr och passar bebisar från minst 1 månad till ca 6-8 mån.

EFTERMIDDAGSYOGA

Torsdagar kl 15.00-16.00 

Start: 8/3 2018.

En kurs på 5 ggr med 3 ggr Yinyoga och 2 ggr Hathayoga. Vana som nybörjare till yoga är välkomna!

GRAVIDYOGA förlossningsförberedande

Torsdagar kl 16.15-17.30

Start: 8/3 2018.

En kurs på 5 ggr för dig som är över vecka 13 och som är nyfiken på yoga och som vill veta mer om de användbara verktyg som finns för en tryggare förlossningen. Vissa uppehåll under kursen, se mer under fliken yogakurser.

Läs mer om de olika yogaformerna, om kurserna och vad de kostar under fliken ”YOGAKURSER”. Frågor och all anmälan sker till therese@halsaochharmoni.com. Först till kvarn gäller för alla kurser, fredagsmys och workshops.

OBS!!!Jag har avvecklat min massageverksamhet pga elaka eksem i mina händer. Läkarna har nu gett mig rådet att sluta med massagen helt, tyvärr. Eksemen är nu bättre, men jag har ändå valt att inte fortsätta massera. Men jag har mer YOGA!! Kvällskurser, prova på för företag mfl, drop-in yoga, mamma/bebis-, gravid- familjeyoga, olika event och yogaresor!! Läs mer under fliken ”Yogakurser”, se här ovan! Stort tack till mina underbara massagekunder för dessa år!SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Annonser

2 reaktioner på ”Yoga – på gång just nu och översikt vt 2018

 1. Hej Karin!

  Jag svarade dig, men det kanske inte gick fram… Onsdagen den 24/6 kan jag hjälpa dig. När tror du att du kan vara hos mig i Skövde tror du? Ca 17.15? Jag tar 500 kr för en timmes behandling och tar emot kontanter och friskvårdskuponger. Hittar du till mig?

  Mvh Therése Grane
  Hälsa & Harmoni

  Gilla

 2. Hej Therese! Jag heter Lena. Och jobbar på ekängens förskola. Har haft mycket inskolningar och känner mig väldigt stel och har känningar i ryggen, axlar, nacke och handleder, arm också. Tidig på onsdagar slutar 14. Sen 16 på torsdagar. Rullande mån och fredagar . Tisdag 16.30 -17.30 . Mvh Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s