Läs mer om varje kurs, de olika yogaformerna, vad andra upplevt som gått kurser hos mig och priser på kurserna under fliken ”Yogakurser

ÖVERSIKT AV HÖSTENS KURSER, FREDAGSMYS MM. HÄR NEDAN:

Tiden för fredagsmysen är kl 16.30-18.00 och anmälan till dem sker till therese@halsaochharmoni.com. Yogalärare är Therése Grane och på vissa mys har jag hjälp.

Dessa fredagsmys erbjuds under hösten:

31/8 Familjeyoga – Ett barn och en förälder yogar tillsammans, från 7 år och uppåt. Vi provar yoga, paryoga, andningsövningar, mindfulness och massage. PRIS: 250 kr (för en vuxen och ett barn) Lärare: Therése Grane tillsammans med dotter Maja.

14/9 Yinyoga – med fokus på jordelementet. En grundande och jordande klass för att öka din tillit till livet. Bra att göra under just sensommaren. PRIS: 200 kr.

12/10 Restorative yoga för par – Restorative yoga och massage. Nybörjare till yoga är välkomna. Ni kommer att få lära er att både ge och ta emot och hjälpa varandra in i sköna yogapositioner och även prova ansiktsmassage. Par, nära vänner, syskon, äldre barn (över 15 år), föräldrar, ja alla är välkomna till en skön och återhämtande stund. En stund för att knyta en närmare kontakt med varann, få beröring och bli ompysslad. PRIS: 350 kr/par. Lärare: Therése Grane tillsammans med make Henrik.

9/11 Restorative yoga – En vilande och mycket lugn meditativ yogaform med fokus på återhämtning och vila. 1,5 timmes fokus på bara dig! ❤️ PRIS: 200 kr

14/12 Restorative yoga – En vilande och mycket lugn meditativ yogaform med fokus på återhämtning och vila. 1,5 timmes fokus på bara dig! ❤️ PRIS: 200 kr

Du kan vara helt ny till yoga och meditation på alla fredagsmysen. Läs mer om yogaformerna under fliken ”Yogakurser”.

YOGAKURSER SOM ERBJUDS TILL HÖSTEN 2018:

KVÄLLSKURSER

Kurs 1: Tisdagar kl 17.20 – 18.50 (FULLBOKAD!!)

Kurs 2: Tisdagar kl 19.00 – 20.30 (FULLBOKAD!)

Mina KVÄLLSKURSER har HATHA- och YINYOGA varannan vecka och du får även prova Restorative yoga! Samma innehåll på båda kurserna fast på två olika tider. Båda är på 13 ggr och de är stärkande för bpde kropp och själ, både mentalt och fysiskt. Både nybörjare och vana yogis är välkommen! Läs mer om dessa kurser under fliken ”Yogakurser”.

MAMMA BEBIS YOGA 

Torsdagar kl 10.30-11.30 

Start: ingen ny kurs inplanerad i nuläget.

Kursen är på 4 ggr och passar bebisar från minst 1 månad till ca 6-8 mån.

EFTERMIDDAGSYOGA

Torsdagar kl 14.45 – 16.05

Start: 23/8 2018

En kurs på 6 ggr med Hathayoga och Yinyoga varannan vecka. Vana som nybörjare till yoga är välkomna!

GRAVIDYOGA förlossningsförberedande

Torsdagar kl 16.15-17.30

Start: 23/8 2018

En kurs på 6 ggr för dig som är över vecka 13 och som är nyfiken på yoga och som vill veta mer om de användbara verktyg som finns för en tryggare förlossningen. Vissa uppehåll under kursen, se mer under fliken yogakurser.

Läs mer om de olika yogaformerna, om kurserna och vad de kostar under fliken ”YOGAKURSER”. Frågor och all anmälan sker till therese@halsaochharmoni.com. Först till kvarn gäller för alla kurser, fredagsmys och workshops.

OBS!!!

Jag har avvecklat min massageverksamhet pga elakaeksem i mina händer. Läkarna har nu gett mig rådet att sluta med massagen helt, tyvärr. Eksemen är nu bättre, men jag har ändå valt att inte fortsätta massera. Men jag har mer YOGA!! Kvällskurser, prova på för företag mfl, drop-in yoga, mamma/bebis-, gravid- familjeyoga, olika event och yogaresor!! Läs mer under fliken ”Yogakurser”, se här ovan! Stort tack till mina underbara massagekunder för dessa år!SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Annonser

2 reaktioner på ”Yoga översikt – kort om höstens kurser och FREDAGSMYSEN

 1. Hej Karin!

  Jag svarade dig, men det kanske inte gick fram… Onsdagen den 24/6 kan jag hjälpa dig. När tror du att du kan vara hos mig i Skövde tror du? Ca 17.15? Jag tar 500 kr för en timmes behandling och tar emot kontanter och friskvårdskuponger. Hittar du till mig?

  Mvh Therése Grane
  Hälsa & Harmoni

  Gilla

 2. Hej Therese! Jag heter Lena. Och jobbar på ekängens förskola. Har haft mycket inskolningar och känner mig väldigt stel och har känningar i ryggen, axlar, nacke och handleder, arm också. Tidig på onsdagar slutar 14. Sen 16 på torsdagar. Rullande mån och fredagar . Tisdag 16.30 -17.30 . Mvh Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s