Om mig

Här är jag, Therése Grane och jag är en sann naturälskande människa som älskar kalla bad, vandring i naturen och att uppleva skönhet i allt. Jag älskar mitt hem och bor vid Simsjön på berget Billingen strax utanför Skövde med min make Henrik, vår hund Nala och har idag endast dottern Maja kvar hemma, men vi har även en äldre son Tim som har flyttat hemifrån.

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling och jag har varit på en mängd tysta yoga- och meditationsretreat samt gått många kurser i just detta och läser även mycket litteratur i ämnet. Personlig utveckling och att bli mer medveten och närvarande i sitt liv är en stor del av mina yogaklasser.

Vad gör jag?

Jag jobbar som Yogalärare och driver Skövde YogaCentrum tillsammans med några kollegor sen 2015. Där erbjuder jag ett flertal kurser i olika yogaformer, Hathayoga, Yinyoga, Restorative yoga, yoga Nidra, Gravidyoga, Mamma Bebisyoga mm och även enstaka klasser.

Hösten 2023 kommer jag även att kunna erbjuda yogaklasser hemma i min trädgård vid Simsjön, i mitt yogaorangeri ”Place Of Harmony” med plats för 8 personer. Jag har precis lärt mig spela Gong och kommer att erbjuda lite allt möjligt i en vacker och rofylld miljö. Jag erbjuder även utomhusyoga i Simsjön sen 9 år tillbaka.

Jag erbjuder även sessioner i kallbad för dem som önskar. Det brukar bli en minnesvärd och otroligt vacker upplevelse med brasa, stjärnhimmel och isen som sjunger. Läs mer på hemsidan om detta.

Jag är även Doula och har medverkat vid ett antal förlossningar som en hjälp och ett stöd för föräldrarna innan, under och efter förlossningen. Även detta finns att läsa mer om på hemsidan.

Jag är även förskollärare och har jobbat som fritidspedagog i nästan 20 år innan jag startade mitt företag ”Hälsa & Harmoni” år 2012, då jag läste till massageterapeut, men massagen har jag idag lagt på hyllan.

Hoppas vi ses och att du tycker att min blogg är intressant! ♥️

Annons