Balans i livet

Min personliga erfarenhet är att jag har fått bättre balans i livet, i kropp och i själ, av yoga. Ordet yoga betyder just förening av kropp och själ och yoga kan vara en god hjälp att komma i balans och hitta sin inre drivkraft som ibland saknas.

I veckans klasser har vi haft balans och en stabil grund som fokus och jobbat med våra kärnmuskler och vår balans i olika positioner. Även andning är en viktig del i vår balans och i yogan. Vi provade djupandning och du hittar här nedan en länk för mer information om detta (om den funkar….).

http://wellness-wisdom-wealth.se/halsa/andningen/djupandning/

Under veckan som kommer ska vi försöka få lite mer balans i livet och en bra början är att se livet ur ett mer positivt perspektiv. Även om allt känns nattsvart ibland, så finns det alltid något positivt att hitta, bara du börjar leta! Så på med de ”positiva glasögonen” och försök se saker ur ett annat perspektiv mot det du brukar göra. Prova att se på dig själv ur detta positiva perspektiv och leta efter det som är bra med just dig. Lek och var nyfiken på nya saker i livet och hitta det som får dig att må bra och bli glad. Prova att bryta gamla vanor och mönster som inte länge ger dig något, utan som bara finns där utan att du egentligen tänker på det…. Våga vara mer glad och positiv utåt, mot andra!! Och våga känna hur bra du mår av det!! Samtidigt som du inspirerar och ”smittar” dina medmänniskor!! 😊

Lycka till min vän! ❤️

IMG_2924.JPG

IMG_2923.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s