Julstress

Nu är det snart jul igen och vi känner oss kanske mer stressade än någonsin. Vi har mycket krav på oss själva och mycket som vi gör, gör vi för att vi alltid har gjort så, utan att tänka på varför. Har du funderat på varför du gör som du gör egentligen? Gör du saker för dig själv eller för andra i din omgivning? Är det för att själv må bra, för att du vill eller för att få bekräftelse från omgivningen, för att få andra att må bra? Vi lägger mycket kraft och energi för att försöka tillfredsställa andra, men vi har ingen aning om, om vi verkligen gör det. Mycket sker i vårt eget huvud och i våra egna tankar.

De som går på yogakurser har ofta uppehåll över jul och nyår, då vi kanske behöver det som mest! Så tappa inte yogan, utan försök att dra dig till minnes vad vi gjort på yogan under hösten och kanske läsa min blogg som lite påminnelse. Prova gärna att göra lite solhälsningar och kanske några asanas eller bara sätt dig med din andning en stund. Det gör så mycket med våra kroppar och vårt inre och vi visar att vi bryr oss om dem! En kärleksförklaring till dig själv! Och du blir kanske mer medveten om varför du gör vissa saker… 😊

Jag önskar dig en riktigt härlig adventstid och önskar att vi alla kan få en lugn och avkopplande tid innan den efterlängtade julen och ledigheten!

Ta hand om dig! ❤️

IMG_3242.JPG

IMG_3241.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s