Eken

Viket vackert träd eken är! Stor, ståtlig och stark står den där med djupa rötter och en magnifik krona!

Jag älskar ekar och har haft en ek som jag besökt och stått vid många många gånger när jag behövt landa i mig, känna mer styrka och trygghet och även lämna saker.

Idag sa jag farväl och tackade för allt den gett och tagit emot och när jag stod där med tårar i ögonen, så slog det mig att precis här, på stigen bakom ”min” ek så kom jag på namnet på min son Tim för över 19 år sen! Jag (gravid som tusan..) och min make Henrik var ute med min svärmors hundar på ängarna och pratade namn på den blivande bebisen. Och precis där så kom namnet Tim till mig, som det senare blev. Lite märkligt att precis detta trädet senare skulle bli som mitt ”vårdträd”.

Jag måste erkänna att det känns lite vemodigt att lämna dessa fina områden, där jag vandrat såå många gånger med mina båda barn och nu mest med min hund. Vi köpte vårt första hus på Ekängen 1997 och har alltså bott i området i 23 år nu. Och innan det så växte Henrik upp här intill, så jag har tillbringat min tid här sen jag bara var 17 år.. i nästan 30 år.. 😳

En ny era börjar och det kommer att bli spännande att få flytta till en plats där vi trivs såå bra att bo på och där vi tillbringat våra somrar sen 2013. Och snart är det dags. Många blandade känslor är det måste jag säga. Mest för att det har varit en tuff tid från att i somras flytta alla växter och röja ut hela stugan, riva den, spränga och sen hela byggprocessen.. Men nu är Granebo snart klart och om ca två veckor flyttar vi!! 🤩 Det känns nästan overkligt!

Granebo 😍

Vill du följa min resa lite oftare så finns jag på Instagram som theresehalsaochharmoni och på Facebook som Hälsa & harmoni. Hoppas vi ses! 🤗

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s