Tack

Efter mitt dagliga bad i morse, så steg en enorm tacksamhet upp i hela min kropp och tårarna rann. Jag har sååå oändligt mycket att vara tacksam för i mitt liv och att kunna säga tack till! 🙏🏼✨

Jag vet inte var jag ska börja… men att kunna vakna och se sjön när jag slår upp mina ögon är helt magiskt! Att kunna smyga ner till sjön och ta ett dopp i en kall klar sjö i morgonsolen är såå ljuvligt! Att kunna sitta i en soldränkt glasveranda och äta frukost känns nästan overkligt… jag lever i min dröm, en dröm som jag har haft länge och som jag visualiserat i många många år och nu är den här och sann! 😍

Jag vill visa dig att ingenting är omöjligt, att allt går bara man har tålamod och inte ger upp. Att det kommer såå mycket gott ur det som först känns jobbigt och tungt.

Jag sitter just nu i solen på en stol i gruset utanför vårt nya hus och skriver detta. Jag hör massor av fåglar och några korpar som precis flyger över mig. Jag har min hund vid mina fötter och jag ska snart ta en promenad i skogen med henne. I eftermiddag ska jag möta härliga själar på en yogaklass. Jag tar dagen som den kommer och försöker att vara i nuet så mycket jag bara kan och se allt det vackra som finns runt mig. Jag älskar att skapa vackra rum av saker jag redan har och njuter av och tar hand om det jag älskar.

Det är livet för mig. ❤️

Så tillåt dig att stanna upp och känna solens strålar mot din hud och släpp taget om oro och ångest för en stund. Att vara här och nu och uppleva ögonblick för ögonblick är den allra bästa medicinen! Meditation, vara i naturen och kalla bad hjälper mig. (Istället för att vara i och tro på sina tankar, vilket skapar ännu mer oro…)

Så ta hand om dig och dina nära och kära och kom ihåg att vi alla finns här för varann! ❤️❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s